TC Zwart Logo
Phone

Bel Gert Zwart
0541 850 700

GearDe regelgeving m.b.t Machineveiligheid

Een machine die voor het eerst binnen Europa in gebruik wordt genomen, moet (ongeacht waar deze vandaan komt) voldoen aan de eisen van de machinerichtlijn 2006/42/EG. Die verplichting geldt al sinds 1 januari 1995. De machine moet geleverd worden met een goede gebruiksaanwijzing en er moet een CE-markering op de machine aangebracht zijn. Verder moet er een verklaring van overeenstemming worden opgesteld door de Europese fabrikant of door degene die de geïmporteerde machine in Europa op de markt brengt.

Hulp bij de Risicobeoordeling

Technisch Consult Zwart helpt u bij het proces om uw machine te laten voldoen aan de richtlijnen. Het liefst starten wij samen met u in een zo vroeg mogelijk stadium om een eerste Risicobeoordeling te doen, zodat u bij het verder uitwerken van het ontwerp rekening kunt houden met de eisen. In de eindfase van de bouw gaan wij met u na of de maatregelen voldoende zijn om een machine op de markt te kunnen brengen. Wij zorgen er voor dat de Risicobeoordeling (op basis van de ISO 12100) wordt uitgevoerd en functioneel op papier komt. Hiermee stelt u zeker dat u altijd kunt aantonen dat u voldoende maatregelen heeft genomen en daarmee een veilig product op de markt hebt gebracht.

Wat is de toegevoegde waarde van TCZ?

Doordat wij een jarenlange ervaring hebben op dit gebied en ons continue op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen op het gebied van normen en regelgeving, zijn wij in staat om u de zorg hiervoor uit handen te nemen. Wij begeleiden u door dit proces heen.

U doet waar u goed in bent, terwijl wij er voor zorgen dat u voldoet aan de regelgeving!

t.
Gert Zwart
Contact Gert Zwart

0541 850 700
084 740 9733
Gert.Zwart@tczwart.nl
TC Zwart Logo
KvK: 08130239 | BTW: NL8139.67.739.B01 Website door Tribeweb.nl

 | 

Algemene Voorwaarden

 | 

Privacy statement