TC Zwart Logo
Phone

Bel Gert Zwart
0541 850 700

Wat doet TCZ

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u begeleiden door het woud van normen, richtlijnen en andere verplichtingen waaraan u moet voldoen. Bovendien kunnen wij u helpen met het uitvoeren van de verplichte risicobeoordeling van uw product. Tevens kunnen wij u bijstaan bij het opstellen van de juiste technische documentatie.
Technisch Consult Zwart is in staat om snel de functie van uw product in kaart te brengen, de bediening op te nemen en dat te gieten in een goede, toegankelijke gebruiksaanwijzing.

Korte geschiedenis

In 1990 zijn wij voor het eerst betrokken geraakt bij de implementatie van de richtlijn voor machines. Bij Stork Pompen in Hengelo hebben wij de producten beoordeeld op veiligheid en hebben we de documentatie opnieuw opgezet naar de eisen van de richtlijn.
Later hebben wij de vleugels verder uitgeslagen naar een bredere doelgroep. De opgedane kennis zijn wij ten dienste gaan stellen aan andere machinebouwers. In de loop der jaren zijn wij betrokken geweest bij de beoordeling van veel machines en apparaten; zowel machines die zeer fijnmechanisch werk verrichten als ook apparaten die grofstoffelijk werk verrichten.
Doordat onze kennis op het gebied van regelgeving en normen steeds breder werd, zijn wij ons ook gaan specialiseren op andere gebieden rondom Europese richtlijnen, zoals Explosieveiligheid, Medische hulpmiddelen, Pleziervaartuigen, enz.

TCZ nu

Met al onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen in het woud van normen, richtlijnen en andere verplichtingen waaraan u moet voldoen als u producten op de markt brengt of als u machines en apparaten binnen uw bedrijf gebruikt. Wij kunnen u helpen met het uitvoeren van de verplichte risicobeoordeling van uw product. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij het opstellen van de juiste technische documentatie en u helpen om certificering van uw product gereed te maken.

t.
Gert Zwart
Contact Gert Zwart

0541 850 700
084 740 9733
Gert.Zwart@tczwart.nl
TC Zwart Logo
KvK: 08130239 | BTW: NL8139.67.739.B01 Website door Tribeweb.nl

 | 

Algemene Voorwaarden

 | 

Privacy statement