TC Zwart Logo
Phone

Bel Gert Zwart
0541 850 700

Philips

Philips in Drachten produceert al meer dan vijftig jaar scheerapparaten met roterende messen. Zij besteden enorm veel aandacht aan de ontwikkeling van hun producten. Niet alleen de uiterlijke vorm, maar vooral ook technisch worden er hoogstandjes geleverd. Een grote  groep engineers werkt aan de ontwikkeling van machines met high tech methodes om te komen tot producten met een maximaal scheerresultaat.

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten staan hoog in hun vaandel. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan een gedegen opleiding van alle productiemedewerkers. Zij zijn degenen die het kwaliteitsniveau waar moeten maken.

Voor Philips in Drachten verzorgt TCZ al sinds de jaren negentig al het opleidingsmateriaal. Voor wel meer dan 100 machines en productielijnen hebben wij machinecursusboeken geschreven. Het niveau van de inhoud hebben is altijd aangepast aan de mate waarin in productiemedewerkers van een machine bepaalde taken al of niet mag uitvoeren. Sinds een aantal jaren bestaat de opleiding voor operators uit een combinatie van Vapro en machineopleiding.

 

t.
Gert Zwart
Contact Gert Zwart

0541 850 700
084 740 9733
Gert.Zwart@tczwart.nl
TC Zwart Logo
KvK: 08130239 | BTW: NL8139.67.739.B01 Website door Tribeweb.nl

 | 

Algemene Voorwaarden

 | 

Privacy statement