TC Zwart Logo
Phone

Bel Gert Zwart
0541 850 700

 Risico-Inventarisatie & Evaluatie

Verplichting werkgevers

De ARBO-wet vereist dat werkgevers een Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uitvoeren, om in kaart te brengen welke risico’s er binnen het bedrijf aanwezig zijn. Na evaluatie moet in een plan van aanpak de benodigde maatregelen worden vastgelegd. Het doel is om risico’s zo veel mogelijk te weg te nemen of te verminderen.

Jaarlijks zal er een herinventarisatie moeten plaatsvinden, maar ook als er veranderingen hebben plaatsgevonden zullen die opnieuw geëvalueerd moeten worden en verwerkt in het plan van aanpak.

                       Het doel is een veilige werkvloer.

 Wat kan TCZ voor u doen?

Wij kunnen u helpen om deze systematiek in uw bedrijf te implementeren. Eerst gaat een ARBO-deskundige samen met u een Risico-Inventarisatie & Evaluatie uitvoeren en worden de productiemiddelen door de specialist onder de loep genomen.

Waarom TCZ?

Vaak wordt alleen vanuit de ARBO hoek een Risico-Inventarisatie & Evaluatie uitgevoerd en ontbreekt de essentiële kennis van machineveiligheid. Daardoor worden risico’s over het hoofd gezien. Onze brede kennis op zowel ARBO-gebied als op het gebied van machineveiligheid, stelt ons in staat om u een maximaal advies te geven, zodat optimale veiligheid op uw werkvloer is gewaarborgd.

t.
Gert Zwart
Contact Gert Zwart

0541 850 700
084 740 9733
Gert.Zwart@tczwart.nl
TC Zwart Logo
KvK: 08130239 | BTW: NL8139.67.739.B01 Website door Tribeweb.nl

 | 

Algemene Voorwaarden

 | 

Privacy statement